SRPSKA LIGA “ISTOK”

Danas je zvanično izašla lista sudija i pomoćnika, kao i delegata-kontrolora. Što se tiče kadrova SSOS FSPO, ima dosta razloga za zadovoljstvo. Ni jedan sudija sa prošlogodišnje liste nije izgubio status, a za 2022/2023 godinu dobili smo i nova lica listi Srpske lige “Istok”, a iz redova SSOS FSPO.


Na listi svirača na listi su ostali Savić Dušan i Popović Ognjen, iz Paraćina, dok su svoj status zadržali na listi mahača Kalezić Stefan iz Paraćina i Stojanović Nikola iz Ćuprije.


Kad smo kod pojačanja ili novajlija na listi, već “viđen” na listi svirača svojim kvalitetom, zalaganjem, ponašanjem, je svakako Stevan Milošević iz Jagodine. Paraćin i FSPO su dobili još jednog svirača u vidu Zlatanović Danijela.


Novajlije na listi mahača su Dojčinović Miloš iz Paraćina i Nikodijević Vladimir iz Despotovca. Na listi kontrolora je svoj status zadržao i Goran Kojić, bivši internacionalni Sudija iz Paraćina, član IO FSPO i SSOS FSPO, dok su novi na listi Milosavljević Goran i Radisavljević Ivica iz Svilajnca. Vladica Milanović i Dr Vladimir Nedeljković kao dva Predsednika IO i SSOS FSPO mogu biti zadovoljni zastupljenošću kadrova iz svojih redova na višim ligama. Dobre vesti tek predstoje…..